menu close menu

Kunstnagels

Nagels kunnen op verschillende manieren worden verlengd en/of verstevigd.

Elk systeem heeft weer zijn eigen manier van aanbrengen. De verhalen dat acryl sterker is dan gel-nagels of anders om is dan ook een fabel. Mits goed aangebracht is er geen verschil in stevigheid van het product.

Nails1Bij Acryl word er een poeder en een vloeistof gebruikt, dit wordt op de nagel geplaatst en dmv een penseel boetseer je het product. Acryl droogt aan de lucht, niet  in de lamp.

Gel is een zachte substantie welke op de nagel gemodelleerd word, deze wordt pas hard wanneer het in een uv- of ledlamp is geweest.
Nagels kunnen verlengd worden door middel van tips of sjablonen.

Polygel is de nieuwste innovatie in de kunstnagels. Polygel heeft de beste eigenschappen van acryl en gel in 1. Polygel is sterker dan dee traditionele hardgel en flexibeler dan acryl en wel 20% lichter waardoor je eigenlijk niet voelt dat je kunstnagels draagt. Lifting behoort vanaf nu met Polygel tot het verleden. Zover bekend zijn er geen allergische reacties gemeld en dus is dit mogelijk een alternatief voor de dames die een acrylaat allergie hebben. Ook heeft de verwerking van het product een aangename frisse komkommer/meloen geur. Polygel hardt uit in een 18G LED plus lamp.

 

Tips zijn voorgevormde nagels, deze worden op het uiteinde van de natuurlijke nagel geplakt waarna er product over gaat om het te verstevigen.
Sjablonen zijn malletjes die onder de nagels geplaatst worden, deze sluiten aan aan de natuurlijke nagel waarna er met product een nagel gestileerd zal worden.
De hechting van de nagels is afhankelijk van diverse factoren, de conditie van de natuurlijke nagel, hormoonschommelingen, maar ook medicijn gebruik kan invloed hebben op de hechting van de kunstnagels. Het is daarom ook van belang dat u uw klantenlijst zo eerlijk mogelijk invult. Mochten er zich problemen voordoen dan kan er gericht naar een oplossing worden gezocht.20160205_173843

Ook wanneer u al in het bezit bent van mooie nagels, dan kunt u deze ook laten verstevigen. Er wordt dan een laagje aangebracht zodat ze niet snel zullen breken of scheuren. Ook hierbij kunt u kiezen voor bv. French Manicure.

20160131_211834Als nagelstyliste staat de gezondheid van de nagels voorop. Deze mogen dan ook niet beschadigd raken door het aanbrengen van kunstnagels. Als u pijn ervaart tijdens of na de behandeling is het raadzaam dit altijd te melden aan uw styliste. Dit is namelijk niet gebruikelijk. Wanneer kunstnagels niet professioneel aangebracht worden kunnen de natuurlijke nagels blijvend beschadigd raken.

 

Hier een aantal tips voor het uitzoeken van een nagelstyliste/salon:

  • Ga altijd naar een gecertificeerd/gediplomeerd styliste
  • Vraag naar papieren/diploma’s
  • Kijk goed of er hygiënisch word gewerkt( elke klant hoort met een eigen vijl behandeld te worden i.v.m. hygiene)
  • Als uw styliste u steeds pijn doet met vijlen, is deze niet kundig genoeg. Dit hoort namelijk GEEN PIJN te doen.
  • Kunstnagels nagels mogen niet dik zijn bij de nagelriemen, hier moet het mooi glad overlopen naar de eigen nagel zonder hobbels en bobbels.

Facebook Studio C

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via facebook

Studio C

Studio<span> C</span>

IBX gecertificeerd nagelstyliste

Kom langs

Kom<span> langs</span>

StudioC
Rensumaborg 10
5655 CK Eindhoven
Email: info@nagelstudioc.nl
Tel. 06 25317956