menu close menu

Probleemnagels

Ook voor probleemnagels biedt Studio C oplossingen. Zo kunt u terecht met:

    • Nagelbijten:

het meest geschikt voor nagelbijters is verlenging met acryl, omdat acryl stevig is en het beste de beschadigingen opvult. De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Bij die laatste groep worden de nagels heel natuurlijk en niet te glimmend aangebracht, zodat ze niet te veel opvallen. Het is belangrijk om de eerste nabehandeling al na één week te doen, omdat de nagels vaak heel kort zijn en nog weinig houvast hebben. Langdurig onderhoud is ook belangrijk, zodat u van het nagelbijten kan “afkicken” en de natuurlijke nagel de tijd heeft om aan te groeien. Na een paar maanden kan de nagelstyliste op een verantwoordelijke manier de kunstnagels verwijderen.

    • Onregelmatige en misvormde nagels:

deze nagels ontstaan vaak door een beschadiging van de matrix (de aanzet) en kunnen het beste met acryl of Polygel opgevuld worden. Deze vullen oneffenheden op en maken de nagels sterk en glad. U kunt ook één nagel laten behandelen als de andere nagels in goede conditie zijn.

    • Verticaal gespleten nagels:

een beschadiging van het nagelbed kan een oorzaak zijn van deze nagels. Vaak zie je dit bij wat oudere mensen die ooit hele sterke maar ribbelige nagels hadden. Die ribbels worden steeds zichtbaarder en kunnen uiteindelijk splijten. Ook hier is acryl de beste optie. I.c.m. IBX komt u tot blijvender gezonde nagels.

IBX

Facebook Studio C

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via facebook

Studio C

Studio<span> C</span>

IBX gecertificeerd nagelstyliste

Kom langs

Kom<span> langs</span>

StudioC
Rensumaborg 10
5655 CK Eindhoven
Email: info@nagelstudioc.nl
Tel. 06 25317956